When the Night Is Over




1 Ride on the Rhythm
2 When the night is over
3 Walk Away
4 If I Had the opportunity
5 Let me Love you
6 It's Alright
7 The name of the Game
8 Living in a strange World
9 Time
10 The Master at Work
11 Ride


October 24, 1991
Dance Music

Το άλμπουμ When the Night is Over είναι μια συνεργασία του Marc Anthony me yon Little Louie Vega και κυκλοφόρησε το 1991.Είναι το πρώτο άλμπουμ του Marc Anthony, με προηγούμενη κυκλοφορία μόνο ένα single, το "Rebel".


Λίστα Αναπαραγωγής

Greek Bulgarian English Spanish

Salsa In Greece