Φίλες και Φίλοι, σας καλωσορίζουμε στο mysalsa.gr!


Μια ομάδα από νέους δημιουργικούς ανθρώπους με αγάπη για τη Salsa, τους λάτιν χορούς αλλά και τη μουσική της. Για πρώτη φορά στην Ελλάδα μια ολοκληρωμένη προσπάθεια να σας φέρουμε μία σελίδα με σκοπό να προσφέρει στην σκηνή του latin & της Salsa.

Έχουμε θέσει ως βασικούς στόχους μας:
1. Την όσο δυνατόν πιο έγκυρη πληροφόρηση σας όσο αφορά latin party, events, φεστιβάλ αλλά & latin σεμινάρια σχολών. Πληροφορίες για τους λάτρεις του χώρου αλλά και τους υπόλοιπους ενδιαφερόμενους.

2. Το πρώτο στην Ελλάδα μουσικό salsa tube, κατηγοριοποιημένο για την δική σας διευκόλυνση και γρήγορη εύρεση της μουσικής σας.

3. Την ολοένα και μεγαλύτερη συλλογή βίντεο κλιπ τραγουδιών, έτσι ώστε να μπορείτε να βρίσκετε την μουσική που σας αρέσει, να κάνετε την δική σας λίστα αλλά και να μην έχετε μπροστά σας, άλλα άσχετα τραγούδια ή χαμηλής ποιότητας συνδέσμους που απλά σπαταλάνε την ώρα σας.

4. Τη δημιουργία μιας μεγάλης on-line κοινότητας (Φόρουμ) που προσφέρει στο χώρο, έτσι ώστε να μπορούμε όλοι να μένουμε ενήμεροι με την salsa σκηνή στην Ελλάδα και να μπορούμε να κάνουμε γνωστή την δουλειά μας στο κόσμο που ενδιαφέρεται.
Αν το πάρτυ της σχολής σας δεν είναι στην λίστα μας, επικοινωνήστε μαζί μας ώστε να το προσθέσουμε. Με αυτό το τρόπο διαφημίζεστε δωρεάν και συνχρόνως βοηθάτε άλλα άτομα να γνωρίσουν για την σχολή σας.

5. Την προσφορά μικρών αγγελιών που έχουν σχέση με το χώρο.

6. Την παροχή λεπτομερούς καταλόγων με την βοήθεια χάρτη για έυκολη αναζήτηση για τις σχολές Latin χορού στην Ελλάδα (ανά πόλη) και για τα μαγαζιά που διοργανώνουν salsa & latin parties.

7. Παρουσίαση φωτογραφιών. Αν θέλετε να δημοσιευθούν και οι δικές σας φωτογραφίες, επικοινωνήστε μαζί μας. Το κομμάτι αυτό είναι ακόμη σε δοκιμαστικό στάδιο.

Παρακαλώ επικοινωνήστε μαζί μας για οποιαδήποτε απορία ή ιδέα ώστε να δημιουργήσουμε μαζί μια ζωντανή κοινότητα για τo χορό που αγαπάμε.


Τα πάντα για την Salsa, mysalsa.gr

Greek Bulgarian English Spanish

Salsa In Greece